Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 13 Ιουλίου, γύρω στις 10:00, στη Σπερχειάδα, όταν ΙΧ επιβατικό όχημα προσέκρουσε σε τοίχο.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο οδηγός, κάτοικος της περιοχής, ανέφερε ότι καθώς κατέβαινε κατηφορικό δρόμο διαπίστωσε βλάβη στα φρένα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να σταματήσει σε STOP και να πέσει σε τοίχο τον οποίο και διαπέρασε.
Από το περιστατικό δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.