Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου σε σταθερή κατάσταση, είναι μία 55χρονη γυναίκα, θύμα τροχαίου ατυχήματος στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Επιμενίδου, η γυναίκα παρασύρθηκε από μηχανάκι διανομέα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όπου παρέλαβε την 55χρονη και τη μετέφερε, αρχικά, στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.
Τις πρωινές ώρες της Κυριακής, οι γιατροί έκριναν πως η γυναίκα έπρεπε να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο προκειμένου να διασωληνωθεί, όπως κι έγινε.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.