Ταλαιπωρία για σχεδόν 1.000 επιβάτες πλοίου στον Πειραιά.
Συγκεκριμένα, το πλοίο «Ποσειδώνας» στο λιμάνι του Πειραιά εμφάνισε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του και δεν ήταν δυνατό να ξεκινήσει το ταξίδι του.
Το πλοίο θα εκτελούσε δρομολόγιο από Πειραιά προς Αίγινα - Αγκίστρι με 950 επιβάτες, 40 ΙΧ, 35 δίκυκλα και 3 λεωφορεία.
Οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.