Το τροχαίο έγινε στο εστιατόριο Brunello και σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.
Σύμφωνα με μαρτυρία στο protothema.gr, το ΙΧ το οδηγούσε αρχικά ένας παρκαδόρος από παρακείμενο μαγαζί ο οποίος το παρέλαβε από πελάτη. Ωστόσο πάντα σύμφωνα με τη μαρτυρία, ξέχασαν να τραβήξουν το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το ΙΧ να κυλήσει και να αναπτύξει ταχύτητα η οποία σε συνδυασμό με το βάρος του οχήματος προκάλεσε τους τραυματισμούς στους πεζούς.
Το ΙΧ που προκάλεσε τους τραυματισμούς - Παρκαδόρος δεν τράβηξε το χειρόφρενο και αυτό κύλησε pic.twitter.com/IvP6HS5nQO
— Γιώργος Μιχαηλίδης (@MichaelidesGio) July 12, 2025
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.