Τα ΑΦΜ που εισέπρατταν θηριώδεις επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ερευνά η Οικονομική Αστυνομία
Πραγματοποίησαν έφοδο στον οργανισμό και πήραν τον κατάλογο με τα ΑΦΜ και άλλα ψηφιακά αρχεία - «Υπάρχουν ενδείξεις για ολόκληρες οικογένειες που εισέπρατταν παράνομα επιδοτήσεις», εξηγούν στο protothema.gr καλά ενημερωμένες πηγές
Μεγάλη έρευνα για τα «αμαρτωλά» ΑΦΜ που εισέπραξαν παράνομες -θηριώδεις- επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεκίνησαν τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος κ. Δημήτρη Γκύζη.
Σήμερα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στον οργανισμό και «εγκαταστάθηκαν» στη διεύθυνση Τεχνικών Ελέγχων, Πληροφορικής και Πληρωμών συλλέγοντας τα απαραίτητα στοιχεία. Τον κατάλογο δηλαδή με τα ΑΦΜ που έλαβαν επιδοτήσεις καθώς και άλλα ψηφιακά αρχεία.
Όπως εξήγησαν καλά ενημερωμένες πηγές στο protothema.gr «η έρευνα αφορά στη τυχόν ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, γιατί υπάρχουν ενδείξεις ότι ολόκληρες οικογένειες εισέπρατταν επί χρόνια παράνομες επιδοτήσεις. Θα γίνει εκτεταμένη έρευνα και θα περάσουν από κόσκινο όλοι όσοι έλαβαν επιδοτήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν πληρούσαν τα κριτήρια και αν όχι πως κατάφεραν να το κάνουν».
Μετά το πέρας της έρευνας οι αστυνομικοί θα ενημερώσουν σχετικά τον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.