Αναβολή για την Πέμπτη έλαβε ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εκβίασε τη βουλευτή Ζέττα Μακρή και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.
Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αναβολής για διάστημα τριών ημερών, ωστόσο όρισε για την Πέμπτη τη δικάσιμο, καθώς ο κατηγορούμενος ζήτησε χρόνο για να καταρτίσει τη λίστα των μαρτύρων που θα καλέσει.
«Είναι νόμιμο δικαίωμα και του χορηγήθηκε, θα έχει την τριήμερη αναβολή που δικαιούται εκ του νόμου», δήλωσε έξω από τα δικαστήρια του Βόλου η κυρία Μακρή.
«Θα προτιμούσα να τελειώνουμε σήμερα, είμαστε έτοιμοι από την πλευρά μας, εδώ θα είμαστε και την επόμενη» είπε η κυρία Μακρή.
Παράλληλα, εξήγησε ότι η πλευρά της κάλεσε ως μάρτυρα έναν λογιστή, για το τιμολόγιο που εξέδωσε ο κατηγορούμενος.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.