Μετά τις συλλήψεις των 13 τελωνειακών, το πρωί στο μεθοριακό σταθμό Μαυροματίου στη Θεσπρωτία, οι αδιάφοροι της ΕΛΑΣ συνέλαβαν και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας μετά από ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν στο γραφείο του.
Το Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας, παρακολουθούσε τη δράση των τελωνειακών από τον περασμένο Νοέμβριο, πραγματοποίησαν πολλούς ελέγχους και νόμιμες επισυνδέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Η λειτουργία του Τελωνειακού Σταθμού, η οποία διεκόπη για 5 περίπου ώρες το πρωί μετά την σύλληψη των υπαλλήλων, αποκαταστάθηκε το μεσημέρι, καθώς μεταφέρθηκαν υπάλληλοι από τον λιμένα της Ηγουμενίτσας στο Μαυρομάτη, προκειμένου να παραμείνει ανοιχτός ο σταθμός.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι εμπλέκονται σε υποθέσεις δωροληψιών, δωροδοκιών και παράβασης καθήκοντος.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία