Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Τρίτης έπειτα από την επίθεση ενός άνδρα σε βάρος της μητέρας, της αδερφής του και του θείου του στα Μέγαρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν περίπου στις 8.47 όταν ο δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άρπαξε ένα αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε τους συγγενείς του οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων.
Ο άνδρας φέρει ελαφρά τραύματα, ενώ οι δύο γυναίκες φέρουν σοβαρότερα τραύματα. Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων όπου διαπιστώθηκε ότι, κατά το παρελθόν, είχε εγκλειστεί σε ίδρυμα.