Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 33χρονο πορτοφολά, που μόλις είχε αρπάξει 635 ευρώ από την τσέπη επιβάτη του Μετρό, με τη βοήθεια συνεργού του, χτες το μεσημέρι στο Σταθμό «ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ».
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο συλληφθείς, Χιλιανής καταγωγής, που επέβαινε σε συρμό μετρό, ήταν μαζί με άλλο συνεργό του, ο οποίος προκάλεσε τεχνητό συνωστισμό προσποιούμενος αδιαθεσία και τάση προς έμετο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον 33ρονο να αρπάξει τα χρήματα από την τσέπη του παθόντα.
Το συμβάν αντιλήφθηκε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ακινητοποίησε τον 33χρονο και ενημέρωσε το Κέντρο Άμεσης Δράσης.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι οδήγησαν τον 33χρονο στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Συντάγματος. Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον κάτοχό του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας