Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Πόρτο Ράφτη, καθώς ένας 58χρονος εργάτης οικοδομής έχασε τη ζωή του την ώρα που εργαζόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία, λιποθύμησε και κατέρρευσε στο εργοτάξιο όπου εργαζόταν.
Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε γρήγορα στο σημείο, όμως ήταν αργά.
Οι διασώστες, που έφτασαν πρώτοι, διαπίστωσαν τον θάνατό του, ενώ αυτή την ώρα το ασθενοφόρο παραμένει στο σημείο και αναμένεται να μεταφέρει τη σορό του 58χρονου σε νοσοκομείο.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV