«Αν ήταν σήμερα εδώ ο Μίκης θα τραγουδούσε για την Παλαιστίνη. Γι΄αυτό αφιερώνουμε τη συναυλία στην Παλαιστίνη, ενώνουμε τις φωνές μας και φωνάζουμε δυνατά "Λευτεριά στην Παλαιστίνη"», είπε η κόρη του μουσικοσυνθέτη.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας