Επιχείρηση διάσωσης στήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/6) για τουρίστα που έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, σε πηγάδι κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας.
Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα που ανέσυραν τον άνδρα τραυματισμένο. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες φροντίδες, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Π.Υ. Ναυπλίου.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς