Σε νέα 24ωρη απεργίαπροχωρούν οι ναυτεργάτες που θα διαρκέσει έως την Κυριακή στις 6 το πρωί.
Σε σχετική ανακοίνωση τους αναφέρεται ότι: «Στην σημερινή απεργιακή Συνέλευση τέθηκε προς συζήτηση η πρόταση του ΣΕΕΝ, η οποία ομόφωνα κρίθηκε ως ανεπαρκής, αφού δεν αντιμετωπίζει τα κυρίαρχα αιτήματα για τα οποία ο κλάδος μας έχει κατέλθει στην απεργία.
Ταυτόχρονα επαναβεβαιώθηκε η απόλυτη συνοχή, η ενότητα και η συσπείρωση των απεργών στις αποφάσεις τις οποίες από κοινού έχουμε λάβει. Η συνέλευση διαμόρφωσε συγκεκριμένη πρόταση η οποία κατατέθηκε στον ΣΕΕΝ.
Οι σημερινές διαπραγματεύσεις απέβησαν άκαρπες εξαιτίας της άρνησης των εφοπλιστών να δώσουν θετικές λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας. Κατόπιν τούτου αναλαμβάνουν εξολοκλήρου μαζί με την κυβέρνηση – ΥΕΝ την ευθύνη για την κλιμάκωση του αγώνα μας.
Αυτοί είναι υπαίτιοι και υπόλογοι για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στην γραμμή Πάτρας – Ηγουμενίτσας – Ιταλίας. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος, τα αιτήματά μας ώριμα και τεκμηριωμένα, για αυτό συνεχίζουμε αποφασιστικά, μαχητικά και ανυποχώρητα μέχρι την τελική δικαίωση. Σχετικά με το προσωπικό ασφαλείας θα τηρηθεί ό,τι προβλέπεται από τη ναυτική νομοθεσία στις περιπτώσεις των απεργιών».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας