Δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του καβγά που έστησαν μέσα σε νυχτερινό κέντρο στην Κω μια ομάδα Ελλήνων και μια ομάδα Γερμανών που διασκέδαζαν.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δύο σοβαρά τραυματίες είναι Έλληνες με χτυπήματα στο κεφάλι ενώ για τον έναν εξ αυτών κρίθηκε από τους γιατρούς απαραίτητη η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Αθήνας.
Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Γερμανών, ηλικίας 29 και 30 ετών, και τριών Ελλήνων, ηλικίας 30 ετών ο ένας και 35 ετών οι άλλοι δύο.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.