Με την οικογένειά του επικοινώνησε χθες ο βοηθός νοσηλευτής, ο οποίος έκανε λάθος μετάγγιση αίματος σε 62χρονη ασθενή που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο νοσοκομείο, Δημήρη Σιδέρη, ο βοηθός νοσηλευτής αναμένεται σύντομα να παρουσιαστεί ενώπιον των αρχών.
Ο κ. Σιδέρης είπε για τον συνάδελφό του ότι ήταν «η κακιά ώρα που όμως δεν πρέπει να κλονιστεί η εμπιστοσύνη των ασθενών στους εργαζόμενους των νοσοκομείων και το ΕΣΥ». Όπως είπε στην ΕΡΤ, πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο 30 ετών, εξαιρετικό στη δουλειά του, ο οποίος την ημέρα που συνέβη το λάθος ενημέρωσε ο ίδιος τη Διευθύνουσα για το περιστατικό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, υποστήριξε, επικαλούμενος συναδέλφους του με τους οποίους μίλησε, ότι η πορεία της υγείας της γυναίκας «πάει καλύτερα και φαίνεται ότι θα πάνε καλά τα πράγματα».
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.