Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με αφορμή τη διεξαγωγή της πρότυπης δίκης για την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο που διεξάγεται στο ΣτΕ στις 6 Ιουνίου 2025, κηρύσσει Πανελλαδική Στάση Εργασίας την ίδια μέρα από την έναρξη του ωραρίου έως τις 11:00πμ και καλεί στους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει έξω από το ΣτΕ, στις 9:30πμ (Αιόλου και Σοφοκλέους).
Από τη στάση εργασίας εξαιρούνται οι καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι διοικητικοί υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και όλοι οι Δικαστικοί Υπάλληλοι.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί