Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Βόλο με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 34χρονου δικυκλιστή.
Ο άνδρας λίγο μετά τις 06:00 κινούνταν στην οδό Λαρίσης και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έως τώρα εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα στο έδαφος. Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος του κόμβου του Σέσκλου.
Διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σημείο, τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου. Οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν την διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου.
Προανάκριση για τα αίτια της εκτροπής διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.