Αδιανόητη κτηνωδία στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη με θύμα μία γάτα. Νεαρός βασάνισε και σκότωσε το άτυχο ζώο με απερίγραπτη αγριότητα.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (3/6) όταν ο νεαρός πλησίασε τη γάτα, την κλώτσησε κι έχασε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και πέρασε με το όχημα πάνω από το άτυχο ζώο, σκοτώνοντάς το.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει υποβληθεί καμία καταγγελία στις Αρχές, ωστόσο το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο. Η υπόθεση διερευνάται από το ΑΤ Καλαμαριάς.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events