Συνελήφθη 16χρονος με κλεμμένη μηχανή μετά από καταδίωξη στην Πεντέλη
Η μηχανή ανετράπη και ο έφηβος προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Ιπποκράτους
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν χθες το βράδυ έναν 16χρονο οδηγό μηχανής μετά από καταδίωξη στην περιοχή της Πεντέλης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τις 11 το βράδυ αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που πραγματοποιούσαν περιπολία, έκριναν ύποπτο έναν οδηγό μηχανής και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ομήρου, ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο της και ανετράπη. Ωστόσο, δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Ιπποκράτους και τον συνέλαβαν.
Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο οδηγός της μηχανής είναι ανήλικος, γεννημένος το 2009, ο οποίος είχε κλέψει την μηχανή λίγο νωρίτερα από την περιοχή της Πεντέλης, ενώ δεν διέθετε άδεια οδήγησης.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.