Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Βαρετάδα Βάλτου του δήμου Αμφιλοχίας, μετά την αυτοκτονία ενός 36χρονου.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr,ο 36χρονος απαγχονίστηκε δένοντας τον βρόχο στα κάγκελα μπαλκονιού στον πρώτο όροφο. Εκεί τον εντόπισε δικό του πρόσωπο.
Αστυνομικοί του Τμήματος Αμφιλοχίας κλήθηκαν και έσπευσαν στο χωριό και πλέον ενεργούν την προανάκριση για το τραγικό συμβάν έχοντας αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Αναμένεται να ενεργηθεί και νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Ο νεαρός άνδρας διέμενε με τη μητέρα του στο σπίτι.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.