Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Κρήτη.
Συγκεκριμένα, σε δωμάτιο της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ένας 87χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την 85χρονη σύζυγό του, προτού επιχειρήσει να θέσει τέλος στη ζωή του.
Το ζευγάρι βρισκόταν μόνο του στο δωμάτιο καθώς ο σύζυγος της νοσηλευόμενης κλείδωσε τον γιο του στο μπαλκόνι του νοσοκομείου, με τον 87χρονο να βγάζει όπλο και να την πυροβολεί, κόβοντας το νήμα της ζωής της.
Λίγο νωρίτερα, είχε αποχωρήσει απ' το νοσοκομείο και ο εγγονός του ηλικιωμένου ζευγαριού, ο οποίος δεν πρόλαβε να γίνει μάρτυρας του τραγικού περιστατικού.
Αφού πυροβόλησε τη σύζυγό του, ο 87χρονος στράφηκε προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση και, λίγο αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.