Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η πρόσβαση στα σύνορα με τη Βουλγαρία είναι πιο εύκολη καθώς δεν υπάρχει έλεγχος διαβατηρίων.
Νούμερο ένα στόχος για την ΕΛΑΣ αλλά και την ΕΥΠ είναι ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο βρίσκονταν οι Τούρκοι μαφιόζοι, καθώς αυτός είναι που πυροβόλησε κατά των Ελλήνων πρακτόρων.
Οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι ο άνδρας αυτός προσπαθεί να φύγει από την Ελλάδα - και ίσως να τα έχει καταφέρει - μολονότι δεν προκύπτει ότι εγκατέλειψε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε (ένα ασημί χρώματος Land Cruiser) ούτε και έχει βρει κάποιο άλλο.
Η εκτίμηση που υπάρχει στα κλιμάκια των αξιωματικών που έχουν ασχοληθεί με τη δράση της Τουρκικής μαφίας είναι ότι στην Ελλάδα βρίσκονται περισσότεροι από 500 Τούρκοι μαφιόζοι σε διαφορετικές ομάδες.
Όπως έχει γράψει το protothema.gr, οι τρεις Τούρκοι που εμπλέκονται στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης, ανήκουν στη συμμορία Daltons με έντονη δράση στην πατρίδα τους σε ναρκωτικά και εκβιάσεις. Στην Ελλάδα η δράση τους περιορίζεται μόνο σε ναρκωτικά.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.