Ομάδα οκτώ ατόμων με τρία οχήματα προσέγγισε τα ξημερώματα της Τρίτης (27/5) γραφεία και αποθήκη εταιρείας, στην οδό Κιθαιρώνος στη Θήβα, με στόχο την κλοπή του χρηματοκιβωτίου.
Σύμφωνα με το tvstar.gr, οι δράστες εισέβαλαν στην επιχείρηση παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, έδεσαν το χρηματοκιβώτιο και το τράβηξαν εκτός του κτιρίου. Έπειτα το φόρτωσαν σε ένα από τα οχήματα με τα οποία έδρασαν και έγιναν καπνός, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο διέθετε συναγερμό ο οποίος δεν ενεργοποιήθηκε. Στο χρηματοκιβώτιο βάρους 600 περίπου κιλών, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη της εταιρείας, υπήρχε χρηματικό ποσό 200.000 ευρώ.
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.