Ομάδα οκτώ ατόμων με τρία οχήματα προσέγγισε τα ξημερώματα της Τρίτης (27/5) γραφεία και αποθήκη εταιρείας, στην οδό Κιθαιρώνος στη Θήβα, με στόχο την κλοπή του χρηματοκιβωτίου.
Σύμφωνα με το tvstar.gr, οι δράστες εισέβαλαν στην επιχείρηση παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, έδεσαν το χρηματοκιβώτιο και το τράβηξαν εκτός του κτιρίου. Έπειτα το φόρτωσαν σε ένα από τα οχήματα με τα οποία έδρασαν και έγιναν καπνός, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο διέθετε συναγερμό ο οποίος δεν ενεργοποιήθηκε. Στο χρηματοκιβώτιο βάρους 600 περίπου κιλών, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη της εταιρείας, υπήρχε χρηματικό ποσό 200.000 ευρώ.
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας