Όπως ενημέρωσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου, τη Δευτέρα το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για λόγους ασφάλειας και απολύμανσης.
Ειδικότερα, ο κ. Κεγκέρογλου ενημερώνει ότι «μετά τα θετικά τεστ στρεπτόκοκκου σε 3 παιδιά του Νηπιαγωγείου Καστελίου, το Νηπιαγωγείο αύριο Δευτέρα θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους και για να γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις.
»Οι γονείς των παιδιών που υποβλήθηκαν σε τεστ ή πρόκειται να υποβληθούν σε τεστ σε φαρμακείο ή παρουσιάζουν συμπτώματα, πρέπει να απευθυνθούν άμεσα σε παιδίατρο ή μονάδα υγείας.
»Ήδη έχουμε ενημερώσει προφορικά, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας και τα Κέντρα Υγείας».
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους