Το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων υπέρ πίστεως και πατρίδος Ιερολοχιτών και Καταδρομέων, τελέστηκε, σήμερα Κυριακή 25 Μαΐου, στο Ηρώο των ΛΟΚ στο Καβούρι Αττικής, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Δημήτριου Χούπη.
Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σπαρτιάτες Βασίλειος Στίγκας, ο δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο επιτελάρχης ΓΕΣ αντιστράτηγος Γρηγόριος Μπουντλιάκης, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Γεωργίου Κωστίδη, ο αρχιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Τουρκαντώνης ΠΝ, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Δημητρίου - Ελευθέριου Κατάρα ΠΝ και ο ταξίαρχος (Δ) Ηλίας Ντίλης, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΑ αντιπτέραρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη, ο διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Γεώργιος Μανουράς, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ ταξίαρχος Χρήστος Σπανίδης και προσκεκλημένοι ανώτατοι αξιωματικοί, εκπρόσωποι Ενώσεων Αποστράτων και Εφέδρων Καταδρομέων, εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικοί καθώς επίσης και μέλη οικογενειών των εκλιπόντων.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας