Σε υπόθεση υπεξαίρεσης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εμπλέκεται ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας στο Μεσολόγγι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές, ο αστυνομικός, ο οποίος είχε ρόλο στη διαχείριση των οικονομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης, φέρεται να έχει υφαρπάξει από τα ταμεία της υπηρεσίας ποσό που προσεγγίζει περίπου τις 200.000 ευρώ. Πρόκειται για χρήματα προερχόμενα από κονδύλια για καύσιμα, αναλώσιμα, επισκευές κα.
Ο αξιωματικός συνελήφθη χθες Δευτέρα (19/5) από στελέχη της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.