Σε Πειραιά και Σούδα έχει βρεθεί στο παρελθόν το εκπαιδευτικό ιστιοφόρο που προσέκρουσε στη γέφυρα του Μπρούκλιν - Βίντεο

Το ARM Cuauhtemoc προσέκρουσε τα ξημερώματα της Κυριακής στην γέφυρα του Μπρούκλιν, με συνέπεια να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 19

Αρκετές φορές στον Πειραιά έχει βρεθεί το εκπαιδευτικό ιστιοφόρο του Μεξικανικού Πολεμικού Ναυτικού, ARM Cuauhtemoc, το οποίο προσέκρουσε τα ξημερώματα της Κυριακής στην γέφυρα του Μπρούκλιν, με συνέπεια να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 19.

Η τελευταία φορά που το Cuauhtemoc ήταν στο λιμάνι του Πειραιά ήταν τον Αύγουστο του 2015, όταν μάλιστα είχε αγκυροβολήσει για τέσσερις ημέρες πριν αναχωρήσει.



Το ARM Cuahtemoc είναι ιστιοφόρο και έχει κατασκευαστεί το 1982 στο Μπιλμπάο της Ισπανίας. Έχει μήκος 67 μέτρα και η συνολική έκταση των πανιών του είναι 2.368 τ.μ. Μεταφέρει 185 άτομα πλήρωμα και 90 ναυτικούς δοκίμους, εκ των οποίων οι περισσότεροι κατά την άφιξη και αναχώρηση του ιστιοφόρου ανεβαίνουν και στέκονται στα κατάρτια.


Εκτός από τον Πειραιά, το ιστιοφόρο έχει βρεθεί αρκετές φορές και στη Σούδα, με την τελευταία να είναι το 2021




Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Εύβοια: Η ισχυρή δόνηση ξύπνησε και την Αθήνα

Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από τον 24ο όροφο του Πύργου Απόλλων στην Αθήνα

Ο Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη και μετάσταση στα οστά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr