Σεισμός τώρα στην Εύβοια, αισθητός και στην Αττική
Στο Προκόπι Ευβοίας το επίκεντρο του σεισμού, εκεί που είχε καταγραφεί άλλη δόνηση λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής - Ακολούθησε μετασεισμός 3,5 Ρίχτερ
Νέα σεισμική δόνηση άνω των 4 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (καταγράφηκε σήμερα στις 09:56) στην Εύβοια, με επίκεντρο κοντά στο Προκόπι, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αισθητός και σε περιοχές της Αττικής.
Η αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου έδωσε τον σεισμό στα 4,4 Ρίχτερ, στο 1 χιλιόμετρο ανατολικά του Προκοπίου Ευβοίας, ενώ το εστιακό βάθος ήταν στα 15,7 χιλιόμετρα. Ακολούθησε μετασεισμός 3,5 Ρίχτερ στις 10:31 π.μ.
Το ΕυρωμεσογειακόΙνστιτούτο έδωσε τον σεισμό στα 4,5 Ρίχτερ.
Το επίκεντρο ήταν στα 3 χιλιόμετρα ανατολικά από το Προκόπι και το εστιακό βάθος, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ήταν 14,4 χιλιόμετρα.
Και η δόνηση αυτή είχε γίνει αισθητή στην Αττική, αλλά και στη Φθιώτιδα.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.