Ηράκλειο: 42χρονη έπεσε στο κενό από τα ενετικά τείχη και σκοτώθηκε

Ηράκλειο: 42χρονη έπεσε στο κενό από τα ενετικά τείχη και σκοτώθηκε

Άνδρας που βρισκόταν στην περιοχή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως η 42χρονη καθόταν σε ένα παγκάκι, σηκώθηκε ξαφνικά, ανέβηκε στα τείχη και έπεσε στο κενό

Ηράκλειο: 42χρονη έπεσε στο κενό από τα ενετικά τείχη και σκοτώθηκε
Τραγικό θάνατο βρήκε μια 42χρονη γυναίκα, η οποία λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έπεσε από τα Eνετικά Tείχη στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το περιστατικό έγινε στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ τις συνθήκες της πτώσης ερευνά η αστυνομία.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ένας άνδρας, ο οποίος βρισκόταν κι αυτός στο σημείο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως η 42χρονη, που καθόταν σε ένα παγκάκι, σηκώθηκε ξαφνικά, ανέβηκε στα τείχη κι έπεσε στο κενό.

Τις αρχές ενημέρωσαν αυτόπτες μάρτυρες και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης