Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σαρωνικού πραγματοποίησαν χθες το πρωί, Κυριακή 11 Μαΐου, εξόρμηση σε παραλία της Αναβύσσουγια τη διασφάλιση της ελεύθερης πρόσβασης του κοινού στις παραλίες.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της εξόρμησης συνελήφθησαν πέντε ιδιοκτήτες και προσωρινοί υπεύθυνοι καταστημάτων, τα οποία, ενώ κατείχαν άδεια καντίνας, είχαν προβεί σε τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και ηχείων μετατρέποντάς τα σε open bar. Επιπλέον είχαν εγκαταστήσει σε μεγάλη έκταση της παραλίας ομπρέλες και ξαπλώστρες.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατάληψη παραλίας, ενώ ενημερώθηκαν οι συναρμόδιοι φορείς.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Τέλος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, «…ανάλογες δράσεις πραγματοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.