Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε τις προηγούμενες μέρες ο ιερός ναός που βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο«Αγία Όλγα» στη ΝέαΙωνία.
Οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο του ναού και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε εικόνες, ωστόσο το παγκάρι ήταν άδειο και πήραν ό,τι βρήκαν. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο διοικητής του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου Αγία Όλγα, Χρήστος Τσάμης μίλησε στο protothema.gr για τον βανδαλισμό που υπέστη το εκκλησάκι από διαρρήκτες τα ξημερώματα της Δευτέρας.
«Είχε γενική εφημερία το νοσοκομείο, οπότε οι διαρρήκτες βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν από την πίσω πλευρά του νοσοκομείου και να καταφέρουν να φτάσουν στο εκκλησάκι. Μπήκαν στο εσωτερικό του ναού μέσα από ένα μικρό παραθυράκι κι επειδή το παγκάρι ήταν άδειο από χρήματα, έκλεψαν τα δισκοπότηρα κι ένα Ευαγγέλιο. Ενώ στη συνέχεια βανδάλισαν κυριολεκτικά την Αγία Τράπεζα».
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.