Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση ενός άνδρα στη Θεσσαλονίκη. Ο Ευστάθιος Μαυρίδης, 62 ετών, εξαφανίστηκε από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, την 15/04/25. Έχει γκρίζα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,68μ και είναι αδύνατος.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 09/05/2025 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.