Στο ξενοδοχείο που γίνεται η Κεντρική Επιτροπή Επανεκκίνησης πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι στην «Αυγή» και τον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο», οι οποίοι επισήμαναν ότι παραμένουν απλήρωτοι και δεν έχουν λάβει καμία διαβεβαίωση και κανένα συγκροτημένο σχέδιο για το μέλλον.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τους εργαζόμενους και υποστήριξε ότι «όσο είμαστε εμείς τους μισθούς που δούλεψαν τους έχουν πάρει (οι εργαζόμενοι), όμως χρωστάμε τρεις μήνες από πριν και αυτό είναι πρόβλημα, το αναγνωρίζουμε απόλυτα. Θα περάσουμε σήμερα και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τις συνδρομές. Αυτά που χρωστάγαμε όταν ανέλαβα εγώ δεν τα χρωστάμε. Και οι εργαζόμενοι έχουν δίκιο.Πρέπει να κάνουμε κάτι για να μπορέσουμε να πληρώσουμε τα Μέσα» προσέθεσε.
Οι εργαζόμενοι σε «Αυγή» και «Κόκκινο» επισήμαναν ότι ούτε και σήμερα έλαβαν απάντηση για σχέδιο βιωσιμότητας, παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους προς τον κ. Φάμελλο και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι