Απόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού απέτρεψαν οι αστυνομικές αρχές, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Μαΐου.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Κορυδαλλού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 19χρονου αλλοδαπού, που επιχείρησε να μεταφέρει τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τρία καλώδια φόρτισης επιμελώς κρυμμένα στον πάτο παπουτσιού, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου σε κρατούμενο συγγενή του.
Σύμφωνα με ΕΛΑΣ τα αντικείμενα προορίζονταν για 22χρονο αλλοδαπό έγκλειστο, ο οποίος φέρεται να είχε υποκινήσει την πράξη. Σε βάρος του επίσης σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία. Τα κατασχεθέντα αντικείμενα παραδόθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία