Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν 36χρονο που θώπευσε 17χρονη μέσα σε αστικό λεωφορείο.
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με το δικαστήριο να αποφασίζει να αναστείλει την ποινή του επι τριετία.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό έγινε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής μέσα σε αστικό λεωφορείο της γραμμής 12. Πλησιάζοντας τον σταθμό των ΚΤΕΛ Μακεδονία ο 36χρονος θώπευσε τους γλουτούς μιας 17χρονης επιβάτιδας που καθόταν δίπλα του και στη συνέχεια τη γεννητική της περιοχή, πάνω από τα ρούχα.
Μάλιστα, όταν η νεαρή αντέδρασε χτυπώντας την μπροστινή καρέκλα όπου καθόταν η φίλη της, ο κατηγορούμενος επιχείρησε να κατέβει από το λεωφορείο. Όπως κατέθεσε προανακριτικά η φίλη της παθούσας, είδε τη 17χρονη να κλαίει με λυγμούς και την ενημέρωσε τι συνέβη.
Το συμβάν αντιλήφθηκε ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος αντέδρασε άμεσα και έκλεισε τις πόρτες όταν ενημερώθηκε από τους υπόλοιπους επιβάτες, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο να περάσουν χειροπέδες στον 36χρονο.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events