Συμπλοκή ανάμεσα σε κρατούμενους σημειώθηκε την Κυριακή (27.04.2025) το απόγευμα, στις κλειστές φυλακές στο Ναύπλιο.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr η συμπλοκή φέρεται να ξεκίνησε σε θάλαμο, με αρκετούς κρατούμενους των φυλακών Ναυπλίου να τραυματίζονται και να μεταφέρονται με μέσα που διαθέτει το σωφρονιστικό κατάστημα για ιατρική περίθαλψη στο Νοσοκομείο Άργους.
Στις φυλακές κατέφθασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας χωρίς να επέμβει, με την όλη κατάσταση να διαχειρίζεται η εσωτερική και η εξωτερική φρουρά του σωφρονιστικού ισρύματος.
Το περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τη συμπλοκή.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.