«Μας πυροβολούν, κρυφτείτε», φώναζαν στο διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι όπου έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση
Η υπεύθυνη του διαγνωστικού αναφέρει ότι τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι ασθενείς που εξυπηρετούνταν εκείνη τη στιγμή είχαν «Άγιο» καθώς πρόλαβαν να κρυφτούν
Τα δευτερόλεπτα του τρόμου οι υπάλληλοι του διαγνωστικού είχαν πέσει στα γόνατα και φώναζαν «μας πυροβολούν, κρυφτείτε» ενώ οι ασθενείς έτρεχαν για να κρυφτούν στα εξεταστήρια.
Όπως λέει, τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι ασθενείς που εξυπηρετούνταν εκείνη τη στιγμή είχαν στην κυριολεξία «Άγιο» καθώς πρόλαβαν να κρυφτούν χωρίς να τραυματιστεί κανείς από τα πυρά.
«Ήταν απέναντι το θύμα. Οι σφαίρες έφτασαν εδώ, μέχρι τα γκισέ. Εξυπηρετούσαμε κόσμο, ευτυχώς δεν ήταν άνθρωπος μπροστά γιατί η σφαίρα πέρασε το τζαμί και έφτασε πίσω.
Τα κορίτσια που ήταν μπροστά με το που άκουσαν το πρώτο 'μπαμ', στην πρώτη σειρά, φωνάζουν 'μας πυροβολούν, κρυφτείτε' και γονατίζουν κάτω.
Και διοχετεύουμε τον κόσμο στα εξεταστήρια. Γιατί ήταν και κόσμος εδώ που περίμενε για εξετάσεις. Ήταν ώρα αιχμής. Τρομάξαμε παρά πολύ. Είχαμε Άγιο», αναφέρει η υπεύθυνη δείχνοντας τις τρύπες από τις σφαίρες μέσα στα γραφεία της επιχείρησης.
Η αλλαγή της εποχής φέρνει στο προσκήνιο νέες ανάγκες στην περιποίηση της επιδερμίδας, αλλά και επιλογές που αξίζει να εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα, όπως η νέα σειρά Mon Elixir της LA VIE EN ROSE.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.