Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη, όταν 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε στην είσοδο καταστήματος καφέ -ψιλικών.
Στα βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr φαίνεται η τρελή πορεία που ακολούθησε το αυτοκίνητο πριν καταλήξει στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή Κλεάνθους με Παπάφη στην περιοχή της Τούμπας.
Στις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης φαίνεται η στιγμή που ο νεαρός οδηγός χάνει τον έλεγχο του οχήματος, χτυπάει ένα ηλεκτρικό πατίνι και αφού συγκρούεται με σταθμευμένο όχημα και η πορεία του σταματά πάνω στη βιτρίνα του καταστήματος.
Δείτε βίντεο:
Αμέσως μετά το τροχαίο, ο οδηγός μαζί με δύο ακόμα επιβαίνοντες στο όχημα, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και το σπρώχνουν με τα χέρια τους.
Κλείσιμο
Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, ο 25χρονος που ήταν στο τιμόνι είχε καταναλώσει αλκοόλ και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μέθη.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race