Άδεια η Αθήνα μετά τη μεγάλη έξοδο για το Πάσχα - Δείτε φωτογραφίες

Η μεγάλη έξοδος και το περιορισμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων δημιούργησαν μια σπάνια εικόνα του κέντρου της πρωτεύουσας

Μια διαφορετική εικόνα αντιμετωπίζουν όσοι κινούνται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Από τη μια η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα που είναι σε εξέλιξη και από την άλλη το γεγονός ότι τα καταστήματα ανοίγουν μετά τη 1 το μεσημέρι, δημιούργησαν μια σπάνια εικόνα για το κέντρο της πρωτεύουσας και τις μεγάλες λεωφόρους.

Όπως φαίνεται στο οδοιπορικό του protothema.gr, δρόμοι όπως η Βασιλίσσης Σοφίας, η Κηφισίας, η Αμαλίας, η Πανεπιστημίου και η Σταδίου που σε μια «κανονική» Παρασκευή θα ήταν γεμάτες αυτοκίνητα, είναι άδειοι προς τέρψιν όλων όσοι θέλουν να απολαύσουν ένα διαφορετικό κέντρο της Αθήνας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr