Βαρύ πένθος έχει καταλάβει τις μικρές τοπικές κοινωνίες του Λιβαδερού και του Μικρόβαλτου Σερβίων, τόποι καταγωγής των θυμάτων του σοκαριστικού δυστυχήματος στα διόδια της Εγνατίας Οδού, κοντά στον Πολύμυλο Κοζάνης.
Σύμφωνα με το Kozanimedia, την Μεγάλη Πέμπτη, ήρθαν στην Ελλάδα από τη Ζυρίχη της Ελβετίας, όπου διέμενε μόνιμα το άτυχο ζευγάρι (73 και 69 ετών), τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 40 και 35 ετών.
Με τη συνοδεία συγγενών, αρχικά κατευθύνθηκαν στο νοσοκομείο της Νάουσας, όπου είχαν μεταφερθεί οι σοροί των γονιών τους, προκειμένου να δώσουν δείγμα DNA για την τυπική αναγνώριση. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τη Βέροια και την Τροχαία Ημαθίας, όπου ενημερώθηκαν για τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου που κόστισε τη ζωή στους γονείς τους.
Τα δύο παιδιά έχουν αποφασίσει να μεταφέρουν τις σορούς των γονιών τους στη Ζυρίχη για την κηδεία, με τις σχετικές και συχνά δύσκολες γραφειοκρατικές διαδικασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.