Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης και Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης ένας 28χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο 119 πυροδοτημένα φυσίγγια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το δελτίο της αστυνομίας, "βραδινές ώρες της 13.04.2025 σε ύπαιθρο χώρο ιδιοκτησίας του ημεδαπού λάμβανε χώρα κοινωνική εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας ρίφθηκαν πυροβολισμοί.
Αστυνομικοί των ανωτέρω υπηρεσιών που μετέβησαν στο σημείο περισυνέλλεξαν 119 πυροδοτημένα φυσίγγια.
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης".
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.