Φρικιαστικό έγκλημα με θύματα πατέρα και παιδί τριών χρόνων!

Φρικιαστικό έγκλημα με θύματα πατέρα και παιδί τριών χρόνων!

Η απόλυτη φρίκη αποκαλύφθηκε μέσα σε ένα μισοβυθισμένο αυτοκίνητο που είχε πέσει σε αρδευτικό κανάλι στην Μεσσηνία.

Φρικιαστικό έγκλημα με θύματα πατέρα και παιδί τριών χρόνων!
Η απόλυτη φρίκη αποκαλύφθηκε μέσα σε ένα μισοβυθισμένο αυτοκίνητο που είχε πέσει σε αρδευτικό κανάλι στην Μεσσηνία. Μέσα βρέθηκαν νεκροί ο 35χρονος Αλβανός οδηγός με διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, αλλά και ο μόλις τριών χρόνων γιος του με βαθύ τραύμα από αιχμηρό όργανο στον λαιμό!
     
Η μαύρη Μερσεντές βρέθηκε από έναν περαστικό να επιπλέει με αναμμένα φώτα στα νερά του καναλιού του ποταμού Πάμισου στο χωριό Πλατύ, κοντά στην Πιπερίτσα προς το φράγμα του Άρι. Αρχικά, όλοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για τροχαίο δυστύχημα. Όταν, όμως, οι πυροσβέστες ανέσυραν το αυτοκίνητο και βρέθηκαν μέσα τα πτώματα πατέρα και γιου, αποκαλύφθηκε το φρικτό έγκλημα.
      
Η πρωτοφανής αγριότητα του διπλού εγκλήματος, κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν την εκδοχή του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ των δολοφόνων και του 35χρονου πατέρα, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή όπου περιστασιακά συμμετείχε ως αναβάτης σε ιπποδρομίες. Ο άτυχος άνδρας είχε άλλο ένα αγοράκι 11 χρόνων που μένει με την μητέρα του και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά δεν είχε σταθερή εργασία και γι’ αυτό μετακινούνταν συχνά σε άλλες περιοχές όπου έβρισκε δουλειά. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης