Σε συγκεκριμένο κοινό απευθύνεται τα τελευταία τρία χρόνια το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο «Το λειρί του Κόκορα» στα Κρέστενα της Ηλείας καθώς έχει επιλέξει να παρασκευάζει λαμπάδες με άρωμα ΚΚΕ.
Η αρχή έγινε πριν από τρία χρόνια με την λαμπάδα στην οποία ήταν γραμμένη η ατάκα «αυτοί είστε» του ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Τρία χρόνια αργότερα η συλλογή έχει εμπλουτιστεί με λαμπάδες που έχουν ατάκες όπως «Παπα-παπαρατσένκο» και «Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια» αλλά και με τις φιγούρες του Ιωσήφ Στάλιν, του Βλαντιμίρ Λένιν και του Άρη Βελουχιώτη.
Στις λαμπάδες υπάρχει και η Αλεκάρα, με την ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου να λέει «μια είναι η Αλεκάρα, η Αλέκα Παπαρήγα».
«Έχω επιλέξει προϊόντα μόνο για συγκεκριμένο κοινό» είπε στον ΑΝΤ1 η ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου, Πηνελόπη Καλογεροπούλου, η οποία στέλνει τις λαμπάδες τυλιγμένες με τον Ριζοσπάστη σχολιάζοντας «μπορεί και να δουν και κάτι, κερδισμένοι θα είναι».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.