Την υπό όρους αποφυλάκιση του βαρυποινίτη, Αλκέτ Ριζάι, από τις Φυλακές Δομοκού, είχε προς εξέταση το μεσημέρι της Παρασκευής (11/4/25) το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας.
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, η υπόθεση του 47χρονου Αλβανού αναβλήθηκε για τις 6 Ιουνίου 2025, όπως δήλωσε o εκ των συνηγόρων του Κώστας Νούσας, αφού ο εντολέας του είχε μεταχθεί προσωρινά στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, για διαδικαστικό θέμα.
Έχει καταδικαστεί δύο φορές σε ισόβια κάθειρξη, ενώ οι ποινές για τις υπόλοιπες πράξεις του φτάνουν τα 25 χρόνια.
Ο Αλκέτ Ριζάι από το 2003 που συνελήφθη πρώτη φορά έχει μείνει στη φυλακή 21 χρόνια καθώς με τις αποδράσεις του σε αυτό το διάστημα χάρηκε μόνο λίγους μήνες ελευθερίας. Τα τελευταία χρόνια όμως η διαγωγή του είχε επιτρέψει να παίρνει ακόμη και άδειες από τη Φυλακή, όπως τον Ιανουάριο του 2021. Τότε σε περιοχή της Λαμίας, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης που έκαναν έλεγχο σε ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο κακοποιοί, είδαν να επιβαίνει και ο Αλκέτ Ριζάι που είχε πάρει νόμιμη άδεια 5 ημερών.
Τελευταία φορά που ο Αλκέτ Ριζάι είχε περάσει το κατώφλι των Δικαστηρίων Λαμίας ήταν πριν ένα χρόνο, προκειμένου να δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας για αυτοσχέδια σουβλιά (οπλοκατοχή) και κινητά που είχαν βρεθεί στο κελί του. Τότε είχε κριθεί αθώος.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας