Σύλληψη 20χρονων για εμπρησμό μίνι μάρκετ Μπαγκλαντεσιανού στην Αχαΐα
Ο εμπρησμός είχε σημειωθεί στις 11 Μαρτίου στην περιοχή Λάππα
Στη σύλληψη δύο 20χρονων για εμπρησμό σε μίνι μάρκετ, υπήκοου Μπαγκλαντές που σημειώθηκε στις 11 Μαρτίου στην περιοχή του Λάππα προχώρησαν χθες, Τρίτη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αχαΐας.
Οι δύο νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, χρησιμοποίησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό από πλαστικό μπουκάλι γεμάτο με βενζίνη και κροτίδα μεγάλης ισχύος.
Σε έρευνα στο σπίτι που έμεναν οι 20χρονοι οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν τα ρούχα που φορούσαν καθώς και κροτίδες και σουγιάδες.
Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν την Παρασκευή στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.