Κλειστά σχολεία σήμερα σε Πρέσπες, Φλώρινα, Αμύνταιο και Γυμνό Ερέτριας λόγω της κακοκαιρίας
Η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και οι πρόσκαιρα πυκνές χιονοπτώσεις οδήγησαν στην απόφαση των δημοτικών αρχών να παραμείνουν κλειστά σχολεία σε περιοχές που αναμένεται να πληγούν περισσότερο από την κακοκαιρία
Η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και οι πρόσκαιρα πυκνές χιονοπτώσεις οδήγησαν στην απόφαση των δημοτικών αρχών να παραμείνουν σήμερα, Δευτέρα 7 Απριλίου 2025, κλειστά τα σχολεία στις περιοχές που αναμένεται να πληγούν περισσότερο από την κακοκαιρία.
Πιο αναλυτικά, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Φλώρινας, Πρεσπών και Αμυνταίου, με απόφαση των δημάρχων. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Τέλος, σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, λόγω της ψυχρής εισβολής αλλά και προγραμματισμένης διακοπής της ηλεκτροδότησης, θα παραμείνει κλειστό το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Γυμνού του Δήμου Ερέτριας, με απόφαση του Δημάρχου Νίκου Γουρνή.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.