Ένας 65χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι, στα Καστελλιανά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο, που τον αναζητούσε καθώς αγνοούνταν επί ώρες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 65χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε χωράφι που είχε μεταβεί για γεωργικές εργασίες.
Άμεσα έσπευσε στην περιοχή ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς ο 65χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Τα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να διαλευκάνει, η νεκροψία με τα πιθανότερα σενάρια να κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια του θανάτου του.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.