Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στην Αργυρούπολη , όταν οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου παρέσυρε 18χρονο πεζό στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του σταθμού του Μετρό με κατεύθυνση από το Ελληνικό προς της Ηλιούπολη.
Ο 18χρονος επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα. Την ώρα εκείνη διερχόταν από το σημείο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, δεν τον είδε και τον παρέσυρε.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Ε.Ρ.Τ., ο 18χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο «Ασκληπιείο» της Βούλας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά το στο «Νοσοκομείο Γεννηματάς». Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και δίνει μάχη για τη ζωή του.
Ο 19χρονος οδηγός παρέμεινε στο σημείο και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.