Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε επιχείρηση στην Κοζάνη, όπου ένας 60χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος kozanimedia.gr, το ατύχημα έγινε στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης σε επιχείρηση με οικοδομικά υλικά που βρίσκεται στην περιοχή του Κασλά Κοζάνης, όπου εργαζόμενος έπεσε από μεγάλο φορτηγό.
Ο 60χρονος φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Η κατάσταση του αναφέρεται ως εξαιρετικά κρίσιμη και υπάρχει πιθανότητα διακομιδής του στη Θεσσαλονίκη.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.