Θεσσαλονίκη: Έφηβες έκαναν bullying και ξυλοφόρτωσαν συμμαθήτριά τους

Θεσσαλονίκη: Έφηβες έκαναν bullying και ξυλοφόρτωσαν συμμαθήτριά τους

Οι καταγγελλόμενες δράστιδες φαίνεται να παραβίασαν τον προσωπικό λογαριασμό του θύματος σε δημοφιλή εφαρμογή του Διαδικτύου

Θεσσαλονίκη: Έφηβες έκαναν bullying και ξυλοφόρτωσαν συμμαθήτριά τους
Απειλές, σωματικές βλάβες και εξύβριση από συμμαθήτριές της κατήγγειλε ότι υπέστη μια ανήλικη, στη Θεσσαλονίκη. Οι τρεις καταγγελλόμενες δράστιδες φαίνεται, μάλιστα, να παραβίασαν τον προσωπικό της λογαριασμό σε δημοφιλή εφαρμογή του Διαδικτύου.

Από την αστυνομία ξεκίνησαν έρευνες που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των τριών ανηλίκων κοριτσιών και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες κατά ανήλικου, απειλή, εξύβριση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Για τις δύο παραπάνω υποθέσεις επιλήφθηκαν τα τμήμα δίωξης και εξιχνίασης εγκλημάτων των περιοχών Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης